adsense link 728px X 15px

Online Business με 200 φυσικά προϊόντα και Αλόη Βέρα σε 142 χώρες!!! Αν θέλετε να δείτε το Marketing Plan πατήστε εδώ......

Διαδίκτυο-η δύναμη του αύριο

Ένα από τα εργαλεία της δουλειάς μας είναι το διαδίκτυο. Γι αυτόν το λόγο αρπάξτε την ευκαιρία, είναι και για εσάς. Εμείς σας προσφέρουμε αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο που ήδη είναι δοκιμασμένο και επιτυχημένο και μπορούμε να σας το διδάξουμε βήμα προς βήμα όπως το διδαχτήκαμε και εμείς.
Ο σκοπός είναι να είστε ΕΣΕΙΣ ο επόμενος επιτυχημένος και οικονομικά ανεξάρτητος συνεργάτης της εταιρείας μας.
Σήμερα οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο αναπτύσσονται συνεχώς με αποτέλεσμα την δημιουργία της μεγαλύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας στην ιστορία.Το INTERNET δημιουργεί την μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία στην ιστορία.
Υπάρχουν πάνω από 300 εκατομμύρια χρήστες και υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τους 1 δις τα επόμενα 5χρόνια και ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου θα φτάσει τα $7 τρις τα επόμενα χρόνια.
Το internet δεν είναι πλέον μια πολυτέλεια. Είναι μια νέα τάση της αγοράς, κάτι στο οποίο όλοι έχουν πρόσβαση.
Τα στοιχεία για το internet στην Ελλάδα δείχνουν ραγδαία αύξηση των χρηστών από 15.5% το 2002 σε 33.5% σήμερα. Δηλαδή πάνω από 3.500.000 άνθρωποι έχουν καθημερινή επαφή με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται από το διαδίκτυο. Και παράλληλα η τάση για αγορές μέσω internet μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο κάθε χρόνο.
Συνεπώς μία Online Επιχείρηση μας δίνει τη δυνατότητα να δουλεύουμε από το σπίτι ή το γραφείο μας και μάλιστα μπορεί να ξεκινήσει πολύ ευκολότερα απ’ ότι μια επιχείρηση του κλασσικού εμπορίου.
Δικτύωση:
Εκεί που όλοι ψάχνουν για δουλειά, αυτοί που βλέπουν τις τάσεις της αγοράς, δημιουργούν δίκτυα. Γιατί? Επειδή η νέα αυτή βιομηχανία της δικτύωσης κάνει ετήσιους τζίρους πάνω 100 δις δολάρια.
Ήδη περισσότεροι από 53 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ανήκουν στην νέα επιχείρηματική τάση του 21ου αιώνα. Ενώ χιλιάδες απ’αυτούς που την εκμεταλλεύονται, σ’ όλο τον κόσμο, έχουν ετήσια εισοδήματα πάνω από 100.000$.
Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία της παγκόσμιας αγοράς η βιομηχανία αυτή έχει αγγίξει μόνο ένα μικρό κλάσμα από τις απεριόριστες δυνατότητές της.
Μόλις έχουμε ξεκινήσει…!

Comments :

0 σχόλια to “Διαδίκτυο-η δύναμη του αύριο”
 

Διαδίκτυο-η δύναμη του αύριο

Δείτε Περισσότερα
Σήμερα οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο αναπτύσσονται συνεχώς με αποτέλεσμα την δημιουργία της μεγαλύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας στην ιστορία. Το INTERNET δημιουργεί την μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία στην ιστορία.[.......]

Marketing -Με την FLP για επιτυχία

Δείτε Περισσότερα
Η Forever έδωσε πραγματικά αυτή την ευκαιρία να μοιραστώ με άλλους ανθρώπους ένα σπουδαίο επιχειρηματικό μοντέλο και υπέροχα προϊόντα.[....]

Άρθρα Προϊόντων και Marketing

Για προϊόντα Αλόης Βέρα ....& Για το online-marketing της Forever Δείτε τα άρθρα για Forever

Μια γνωριμία με την αυθεντική Αλόη

Δείτε Περισσότερα
Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα ,μιας και βρίσκεται στην αγορά απο το 1978 και είναι πλέον ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα και προϊόντων της στον κόσμο κατέχοντας το 80% της αγοράς. [.......]