adsense link 728px X 15px

Online Business με 200 φυσικά προϊόντα και Αλόη Βέρα σε 142 χώρες!!! Αν θέλετε να δείτε το Marketing Plan πατήστε εδώ......

Ακμή -Αντιμετωπίστε την !

Η ακμή αποτελεί το συνηθέστερο δερματολογικό πρόβλημα στους εφήβους .Το 85% των εφήβων παρουσιάζουν μια φυσιολογική ακμή ,ένα ποσοστο 15% όμως παρουσιάζει έντονη και ενοχλητική ακμή για την οποία θα χρειαστεί συστηματική θεραπεία . Άνδρες και γυναίκες προσβάλλονται εξίσου απο αυτήν , η ακμή όμως στις γυναίκες εμφανίζεται πολύ νωρίτερα ,πολλές φορές απο την ηλικία των 9-10 ετών. Σε κάθε φύλο ,η ακμή τείνει να υποχωρεί κατά την διάρκεια των 19 ετών , κάποιοι όμως περισσότερο άτυχοι ,βασανίζονται και μέχρι την ηλικία των 35 ετών . Άνω των 40 ετών το 1% των ανδρών και το 5% των γυναικών χρειάζονται προσοχή. Παρά τα μόνιμα σημάδια της ,η ακμή επηρεάζει περισσότερο τη ψυχολογία και αποφέρει χαμηλό αυτοσεβασμό, σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα μπορεί να οδηγήσει και σε κατάθλιψη , αν σκεφτεί κανείς ότι παρουσιάζεται κυρίως στην ανασφαλή εφηβική ηλικία.
Τι μπορείτε να κάνετε αν υπάρχει πρόβλημα ακμής;
Πρέπει να γίνεται καθημερινά ένας σχολαστικός καθαρισμός του δέρματος πρωί και βράδυ. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σκληρά σαπούνια και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τρίβετε το δέρμα με το πίλινγκ, εφόσον υπάρχει φλεγμονή. Πρέπει να αποφεύγονται τα προϊόντα με ελαιώδη βάση, τα οποία μπορούν να φράξουν τους πόρους και να διευκολύνουν την ακμή.
Από τα προϊόντα της Forever, θα μπορούσαμε να προτείνουμε τα εξής:
1) Aloe Fleur de Jouvence Exfoliating Cleanser το οποίο είναι ένα ήπιο καθαριστικό αλλά και απολεπιστικό συγχρόνως.
2) Επίσης το Aloe Liquid Soap είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό για τα δέρματα με ακμή χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς και χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα με επιπλέον λιπαρότητα.
3) το Aloe Activator οποίο ρυθμίζει την λιπαρότητα
4) η Aloe Vera Gelly οποία θα ενυδατώσει αλλά και θα καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος.
5) Aloe Propolis Creme η οποία θα καταπραΰνει και θα ανακουφίσει το δέρμα κάνοντας του συγχρόνως και επούλωση.
6) Facial Contour Mask η οποία θα καθαρίσει, θα εξισορροπήσει την λιπαρότητα αλλά και θα λειάνει το δέρμα.
7)Aloe Sunscreen είναι ιδανικό για να σας προστατέψει απο τον ήλιο.Το μαύρισμα μπορεί να κρύβει πρόσκαιρα τους ερεθισμούς, μπορεί όμως να δημιουργήσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην ευάλωτη επιδερμίδα.
Προσοχή! Όταν οι βλάβες της ακμής είναι από μόλυνση, τότε το άτομο πρέπει να επισκεφθεί τον δερματολόγο. Επίσης, το πίλινγκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού αποθεραπευθούν οι βλάβες της ακμής.
Χτυπήστε την ακμή απο μέσα!
Βοηθήστε το δέρμα σας να αποκτήσει την χαμένη του ομορφιά και φρεσκάδα απο το εσωτερικό του οργανισμού σας .Προσθέστε στην καθημερινότητά σας τον αγνό χυμό της Αλόης , Aloe Vera Gel Forever και ξεκινήστε τη μέρα σας με αυτό.Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα βιταμινών ,μετάλλων,σακχάρων,ενζύμων και αμινοξέων,είναι γνωστός για την επίδρασή του στο συνδετικό ιστό.Θα επιταχύνει τις διαδικασίες επούλωσης της επιδερμίδας σας και θα βοηθήσει στην καλύτερη εμφάνιση και υγεία της .Συνεχίστε την μέρα σας με τις ευεργετικές ιδιότητες των βιταμινών Α και Ε για το δέρμα και την ομορφιά της επιδερμίδα σας.Το A-Beta-Care με βιταμίνες Α,Ε και β-καροτίνη ,είναι ένα πανίσχυρο αντιξειδωτικό που βοηθά στην αντιμετώπιση των διαταραχών της επιδερμίδας , επιταχύνοντας την θεραπεία της ακμής.
Μπορεί η ακμή να φαντάζει σαν μόνιμος εφιάλτης μπορεί όμως να αντιμετωπισθεί και να μας απαλλάξει απο την παρουσία της , εύκολα και με φυσικό τρόπο!

Προσοχή! Όταν οι βλάβες της ακμής είναι από μόλυνση, τότε το άτομο πρέπει να επισκεφθεί τον δερματολόγο. Επίσης, το πίλινγκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί, αφού αποθεραπευθούν οι βλάβες της ακμής.


Το άρθρο επιμελήθηκε η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΟΛΑΚΗ Καθηγήτρια Αισθητικής Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Μέλος Επιστημονικού Συμβουλίου της Forever

Comments :

0 σχόλια to “Ακμή -Αντιμετωπίστε την !”
 

Διαδίκτυο-η δύναμη του αύριο

Δείτε Περισσότερα
Σήμερα οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο αναπτύσσονται συνεχώς με αποτέλεσμα την δημιουργία της μεγαλύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας στην ιστορία. Το INTERNET δημιουργεί την μεγαλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία στην ιστορία.[.......]

Marketing -Με την FLP για επιτυχία

Δείτε Περισσότερα
Η Forever έδωσε πραγματικά αυτή την ευκαιρία να μοιραστώ με άλλους ανθρώπους ένα σπουδαίο επιχειρηματικό μοντέλο και υπέροχα προϊόντα.[....]

Άρθρα Προϊόντων και Marketing

Για προϊόντα Αλόης Βέρα ....& Για το online-marketing της Forever Δείτε τα άρθρα για Forever

Μια γνωριμία με την αυθεντική Αλόη

Δείτε Περισσότερα
Η Forever έχει γίνει συνώνυμο με την Αλόη Βέρα ,μιας και βρίσκεται στην αγορά απο το 1978 και είναι πλέον ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα και προϊόντων της στον κόσμο κατέχοντας το 80% της αγοράς. [.......]